• MENJA BÉ, VIU MILLOR

    TOTS ELS SECRETS D'UNA ALIMENTACIÓ SANA

    FOLCH, MONTSE ARA LLIBRES, S.L Ref. 9788496201729 Ver otros productos del mismo autor
    Menja bé, viu millor és el llibre ideas per a totes aquelles persones preocupades per la seva salut i els eu aspecte físic. És aconsellable menjar fruita per postres? Podem menjar dos aliments proteics en un mateix àpat? Quina diferència hi ha entre aliments ecològics i aliments biològics? Com puc ...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Menja bé, viu millor és el llibre ideas per a totes aquelles persones preocupades per la seva salut i els eu aspecte físic. És aconsellable menjar fruita per postres? Podem menjar dos aliments proteics en un mateix àpat? Quina diferència hi ha entre aliments ecològics i aliments biològics? Com puc prevenir l'obesitat i mantenir el pes adequat? Els consells de la Dra. Folch i les pautes bàsiques per seguir una dieta equilibrada en qualsevol etapa de la teva vida t'ajudaran a mantenir-te en forma i a viure millor. I, per tal d'aconseguir aquests objectius, «és indispensable adoptar una actiud positiva, seguir un pla d'alimentació adequat acompanyat de la pràctica d'exercici físic i... Somriure!»

    Aliments clau per a una dieta sana | La importància de l'exercici físic | Aprendre a menjar bé a la feina | Alimentació saludable adequada a cada persona | Dieta antifatiga i antienvelliment | Decàleg per amntenir-se en forma |

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.