• 100 RESTAURANTES DE PRESTIGIO Y SUS MEJORES RECETAS

    ARTURO PARDOS/EDUARDO MÉNDEZ/LORENZO MILLO CASAS EVEREST, S.L. Ref. 9788424123758 Ver otros productos del mismo autor
    En este libro queremos presentar al público los 100 restaurantes más emblemáticos de nuestro país, sus propietarios y cocineros, conocer su historia y sus anécdotas, descubrir su valor arquitectónico y su decoración, y por encima de todo, el carácter de su gastronomía, para lo cual elaboraremos, pas...
    Ancho: 195 cm Largo: 265 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    30,05 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    En este libro queremos presentar al público los 100 restaurantes más emblemáticos de nuestro país, sus propietarios y cocineros, conocer su historia y sus anécdotas, descubrir su valor arquitectónico y su decoración, y por encima de todo, el carácter de su gastronomía, para lo cual elaboraremos, paso a paso, una de sus mejores recetas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.