• 02/04/2024 18:30 h Llibreria Jaimes - Carrer València 318 - 08009 BCN

    Vernissage exposició Fotografies, pintures i llibres d'Ucraïna

    En col·laboració amb l'Embaixada de les Arts d'Ucraïna

    Fotografies
    Ukra?ner és una comunitat i organització que, des del 2016, investiga Ucraïna i el context ucraïnès, explica històries als mateixos ucraïnesos i les transmet al món, traduint-les a desenes de llengües.
    Durant diversos anys d'expedicions, l'equip d'Ukra?ner ha capturat milers de fotografies d'Ucraïna des de la perspectiva d'un DRON. Amb l'ajuda d'aquestes imatges, comparteixen la bellesa d'Ucraïna amb el món. Les increïbles fotos d'Ucraïna des de l'altura d'un vol d'ocell, preses pels fotògrafs Bogdan Susol i Pavlo Pashko, són captivadores i és difícil de creure que siguin reals. "Ukraine from above" mostra aquella Ucraïna de la qual els ucraïnesos se senten orgullosos i que desitgen mostrar al món. Camps, boscos, costes, muntanyes nevades, esquemes dels carrers de la ciutat: totes aquestes imatges demostren una diversitat increïble i causen una admiració estètica. Malgrat que encara hi ha granades ENEMIGUES volant en el cel ucraïnès, ja estem intentant fer que el món s'enamori d'ell.
    Pintures
    Katerina Biletina és l'autora del projecte de molts anys "Retrat ucraïnès". La idea de crear una galeria de rostres ucraïnesos va sorgir el 2004, des de l'època de la Revolució Taronja. Durant 17 anys, Katerina ha pintat més de 200 retrats dels nostres contemporanis, utilitzant detalls de vestimenta popular que, al seu parer, donen a l'obra una expressió estètica especial. Les històries que narra l'artista ajuden l'espectador a fixar-se en coses que potser no havia notat abans.
    Hanna Zasukha és una talentosa artista il·lustradora que va estudiar a Kiev i crea escenes inoblidables

    NOU : Racó de llibres en uncraïnès

    Entrada lliure

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.