• TRILOGIES INDIGESTES (I)

    MORENO ARENAS, JOSÉ CARENA EDITORS Ref. 9788496357693 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Trilogíes indigestes (I) José Moreno ArenasÉs un teatre que es basa en petites situacions que, distorsionades per l'exageració rocambolesca i per l'humor més directe i sovint corrossiu, ens enfronten davant de fets que, moltes vegades, ens resulten tan negatius que per força ens obliguen a donar-los...
    Dimensions: 210 x 150 x 10 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Trilogíes indigestes (I)
    José Moreno Arenas

    És un teatre que es basa en petites situacions que, distorsionades per l'exageració rocambolesca i per l'humor més directe i sovint corrossiu, ens enfronten davant de fets que, moltes vegades, ens resulten tan negatius que per força ens obliguen a donar-los-hi la volta per a arribar a trobar-los-hi un sentit que vagi més enllà del pur divertimento. Perquè, estem davant d 'una col·lecció de divertimentos de gran agilitat, perquè totes i cada una de les peces breus que formen aquest recull són capaces de provocar un riure clar i contagiós, una rialla estrident que, primer ens pot avergonyir si pensem en allò que ens ha fet riure, però desprès hi podem veure una inversió de valors que dona la volta a la situació per a convertir-la en crítica d'allò mateix que ens mostra.Són, com he dit, situacions directes, simples, unívoques, personatges arquetípics sovint portats a extrems, però la complicació sorgeix davant una freqüent inversió de valors on la lectura plana ens porta a la inversió del significat i del significant. És un teatre directe i sintètic que no defuig fins i tot el ridícul quan es tracta de "cautivar" al públic. Són situacions que s'apropen al absurd, són sovint alegories, cassos portats als límits, tot ple de sarcasme i de ironia; els personatges són estereotips que més que ser, presenten. El llenguatge és clar i col·loquial, ple de sonoritat i també de vulgarismes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.