• L'ESGLÉSIA EN CRISI

    CARRERA PLANAS, JOAN/ROMEU I TORRENTS, FRANCESC/QUERALT I CAPDEVILA, PILAR/LLACH GALILEA, MARIA TERE ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103566 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Una revisió plural i des de dins del paper actual de la institució catòlica a Catalunya.L’Església té massa poder? La doctrina catòlica respon al pensament de la societat actual? Hi ha diàleg entre les diverses formes de viure la fe? Malgrat la seva influència i presència, l’Església ha anat perdent...
    Ancho: 135 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Una revisió plural i des de dins del paper actual de la institució catòlica a Catalunya.

    L’Església té massa poder? La doctrina catòlica respon al pensament de la societat actual? Hi ha diàleg entre les diverses formes de viure la fe? Malgrat la seva influència i presència, l’Església ha anat perdent fidels i vocacions a Occident, i a Catalunya, també. Es parla d’una crisi portes enfora, però també d’una crisi interna que posa cara a cara les diverses opcions espirituals. Alguns teòlegs s’han preguntat si estem vivint en l’era dels «últims cristians». Però, fins ara, l’Església ha sobreviscut a totes les batzegades de la història.

    En aquest llibre, laics, laiques, religiosos i religioses parlen des de la pròpia experiència i reflexionen entorn a la crisi. Cal un nou llenguatge cristià? Cal obrir-se a noves perspectives? Com es viu avui l’espiritualitat? Cal canviar la institució eclesial? En última instància, tots ells intenten apuntar quin pot ser el futur de l’Església a Catalunya.




    AUTORS



    Josep Boix, rector de la Parròquia de Sant Josep Oriol de Barcelona

    Roser Bofill, codirectora de la revista «El Ciervo» i editora de la revista «Foc Nou»

    Joan Carrera, Bisbe auxiliar de Barcelona

    Bernabé Dalmau, sotsprior de Montserrat

    M. Teresa Llach, carmelita de la Caritat Vedruna

    Enric Puig, director de l’Escola Tècnica Professional del Clot i rector de la Parròquia de Sant Pere Claver del Clot

    Pilar Queralt, col·laboradora en moviments d’Acció Catòlica i membre de l’Institut Secular del Padró

    Francesc Romeu, rector de la Parròquia de Sant Francesc d’Assís a Barcelona i conciliari del Moviment d’Universitaris i Estudiants Cristians de Catalunya

    Albert Sáez, director adjunt del diari «Avui» i professor de Sociologia de la Comunicació

    Joan Torra, vicari episcopal de la zona sud del Bisbat de Vic.



    target='_blank'>COMPRA L'ESGLÉSIA EN CRISI EN E-BOOK


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.