•   Apportez vos vieux livres scolaires très vite et nous les vendrons pour vous. Dans le courant du mois d’octobre vous recevrez une communication vous informant du montant de vos ventes. Plus vite vous les apporterez, plus vite ils vous rapporteront. Vos gains vous seront reversés comptant au quart du prix du livre neuf ou transformés en bon d’achat utilisable tout au long de l’année scolaire.

     

      Porteu des d'ara mateix a la nostra llibreria els llibres escolars fets servir i us els vendrem. Al mes d'octubre, rebreu una comunicació que us informarà de l'import total de les vendes que us correspon. Entregueu-nos-els el més aviat possible i obtingueu ràpid el vostre benefici, el 25% del preu del llibre nou, us serà remunerat o abonat en forma de val de compra bescanviable durant tot el curs escolar.

      Traiga lo antes posible los libros escolares usados y los venderemos por usted. Durante el mes de octubre, recibirá un comunicado informándole del importe total de las ventas que le corresponde. Entréguenoslos lo antes posible y obtenga pronto su beneficio. El total de su ganancia, el 25% del precio del libro nuevo, le será abonado mediante la forma de pago que prefiera, o entregado en forma de un vale de compra intercambiable durante todo el curso escolar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto