• UN PETIT INCONVENIENT

    HADDON, MARK LA MAGRANA Ref. 9788485351251 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Aquesta és la historia d'un home que només espera poder gaudir de la jubilació. Amb seixanta-un anys, anhela disposar de prou temps per llegir novel"les històriques, escoltar una mica de jazz i tenir cura del jardí. George Hall és un home discret. Potser una mica distant, potser una mica massa recel...
    Ancho: 155 cm Largo: 232 cm Pes: 700 gr
    Descatalogat
    21,50 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 221
    • Col·lecció : LES ALES ESTESES
    • Nº de pàgines : 432
    • Traductors : PRATSOBRERROCA PUJOL, MONTSERRAT
    • Autors : HADDON, MARK
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2007
    • Data d'edició : 01/09/2007
    • ISBN : 978-84-85351-25-1
    • Encuadernació : MobilPocket
    Aquesta és la historia d'un home que només espera poder gaudir de la jubilació. Amb seixanta-un anys, anhela disposar de prou temps per llegir novel"les històriques, escoltar una mica de jazz i tenir cura del jardí. George Hall és un home discret. Potser una mica distant, potser una mica massa recelós a l'hora de mostrar afecte.
    Però passen massa coses al seu voltant com perquè l'anhel es faci realitat. La filla, Katie, anuncia que es torna a casar amb un home que no agrada a cap membre de la família. «Té mans d'estrangulador», sentencia el germà de la Katie. La mare s'ha buscat un amant...
    Al marge de les disputes familiars, George Hall descobreix que té al maluc una malura que li fa témer el pitjor. La nova vida tan desitjada sembla ensorrar-se del tot juntament amb la seva salut. Però conseqüent amb el seu tarannà, George mirarà de ser un malalt, abans que res, educat.
    Després de l'èxit, tant de públic com de crítica, d'El curiós incident del gos a mitjanit, Haddon es fixa ara, a estones amb humor, a estones amb un punt d'amargor, en la bogeria que pot comportar la vida domèstica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.