• CLUB DE LECTURA EN CATALÀ: ENS VEUREM ALLÀ DALT DE PIERRE LEMAITRE

    A CÀRREC DE: GEMMA MULET JAIMES Ref. PUNTDELLIBRE4 Ver otros productos del mismo autor
    Club de lectura de Jaimes, (re)descobriu els autors francesos començant (o continuant) pel premi Goncourt 2014: Fantàstica epopeia d'uns soldats de la 1ª guerra mundial que reintegren la vida civil amb energia i picaresca. Veniu a dicutir amb nosaltres d'un llibre que no oblidareu.Inscripció anticip...
    Pes: 250 gr
    Disponible
    10,00 €
  • Descripció

    • Nº de pàgines : 0
    • Autors : A CÀRREC DE: GEMMA MULET
    • Data d'edició : 09/09/2015
    Club de lectura de Jaimes, (re)descobriu els autors francesos començant (o continuant) pel premi Goncourt 2014: Fantàstica epopeia d'uns soldats de la 1ª guerra mundial que reintegren la vida civil amb energia i picaresca. Veniu a dicutir amb nosaltres d'un llibre que no oblidareu.
    Inscripció anticipada indispensable
    Programa futures sessions:
    26 d'octubre: Les belles imatges, Simone de Beauvoir
    30 de novembre: El lector del tren 06h27 de Jean-Paul Didierlaurent

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.