• CAP ALS MARS DE LA LLIBERTAT

    TRILOGÍA DEL ÁRBOL KAURI (VOL. I)

    LARK, SARAH EDICIONS B Ref. 9788466654920 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Una emocionant saga familiar sobre la colonització irlandesa d'Austràlia. Un vaixell rumb a les colònies penals de la terra de Van Diemen. Una ànima fugitiva cerca la cerca la felicitat a la bella Nova Zelanda.Sarah Lark torna a Nova Zelanda: un paisatge amb el qual va irrompre amb força en l’...
    Dimensions: 230 x 150 x 48 cm Pes: 946 gr
    Disponible
    21,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : RÚSTICA
    • ISBN : 978-84-666-5492-0
    • Data d'edició : 01/05/2014
    • Any Edició : 2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : LARK, SARAH
    • Traductors : GARCÍA CARBASSA, EMMA
    • Nº de pàgines : 736
    • Col·lecció : NB GRANDES NOVELAS
    • Nº de col·lecció : 00000
    Una emocionant saga familiar sobre la colonització irlandesa d'Austràlia. Un vaixell rumb a les colònies penals de la terra de Van Diemen. Una ànima fugitiva cerca la cerca la felicitat a la bella Nova Zelanda.
    Sarah Lark torna a Nova Zelanda: un paisatge amb el qual va irrompre amb força en l’escenari literari nacional gràcies a la seva trilogia del Núvol Blanc, un setting que s’ha convertit en un segell indiscutible de l’autora i amb el qual ha seduït més de set milions de lectors arreu del món.
    Sense perdre el marc de la cultura maori durant el segle xix neozelandès, Cap als mars de la llibertat és una novel·la magistral que ens descobreix la vida d’aquells irlandesos convictes que van colonitzar Austràlia.   Irlanda, 1846. La parella d’enamorats Kathleen i Michael planegen en secret abandonar la seva terra natal, la humil i famèlica Irlanda, per trobar una vida millor en el Nou Món (o a Amèrica). Però tots els seus somnis es veuen truncats quan Michael és condemnat com a rebel i exiliat a Austràlia. Kathleen, embarassada, es veurà obligada a casar-se amb un comerciant ramader i emigrar amb ell a Nova Zelanda. Mentrestant, Michael, que comptarà amb la ajuda d’una audaç Lizzie, intentarà escapar de la colina penal per retrobar-se amb el seu primer amor.
    Sarah Lark, escriptora alemanya d’èxit establerta actualment a Espanya, va treballar durant molts anys com a guia turística. Amb la trilogia del Núvol Blanc (Al país del núvol blanc, La cançó dels maoris i El crit de la terra) va assolir la categoria de best-seller internacional amb una espectacular acollida per part dels lectors, en una difusió sense precedents.
    Les seves dues posteriors novel·les L’illa de les mil fonts i Les onades del destí, ambientades a Jamaica, conformen l’anomenada Saga del Carib. Amb Cap als mars de la llibertat, el primer títol d’una nova trilogia, Sarah Lark torna a la terra en què tot va començar, mostrant-nos ara la duresa de la diàspora d’aquells convictes irlandesos que van poblar Austràlia. Una novel·la emocionant, addictiva, repleta de girs.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.