• EN LAS MONTAÑAS DE LA LOCURA

    SINSENTIDO Ref. 9788415530183
    Septiembre de 1930. Una expedición científica se embarca hacia los páramos helados de la Antártida. Los secretos que allí desenterrarán van a revelar un pasado casi inconcebible para la mente humana? Y un futuro demasiado terrible como para siquiera imaginarlo. Con un análisis muy serio del hecho ci...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Pes: 600 gr
    Disponible en breu
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Septiembre de 1930. Una expedición científica se embarca hacia los páramos helados de la Antártida. Los secretos que allí desenterrarán van a revelar un pasado casi inconcebible para la mente humana? Y un futuro demasiado terrible como para siquiera imaginarlo. Con un análisis muy serio del hecho científico, "En las montañas de la locura" (1936), el clásico donde H.P. Lovecraft aborda la ?edad heroica? de las exploraciones polares, contribuyó a definir una nueva era en la ciencia ficción del siglo XX.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.