• EL MANUSCRIT TROBAT A ACCRA

    PAULO COELHO PROA, S.A. Ref. 9788475883427 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    «Quins valors queden quan totha estat destruït?»El 14 de juliol de 1099, mentre Jerusalem es prepara per resistir l'atac de la poderosa Croada, un filòsof grec anomenat Copte convoca joves i ancians, homes i dones a la plaça. El Copte no pretén donar instruccions sobre la defensa de la ciutat, ni ad...
    Dimensions: 220 x 140 x 15 cm Pes: 312 gr
    Disponible en breu
    16,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-7588-342-7
    • Data d'edició : 01/11/2012
    • Any Edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : PAULO COELHO
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : PAULO COELHO
    «Quins valors queden quan totha estat destruït?»El 14 de juliol de 1099, mentre Jerusalem es prepara per resistir l'atac de la poderosa Croada, un filòsof grec anomenat Copte convoca joves i ancians, homes i dones a la plaça. El Copte no pretén donar instruccions sobre la defensa de la ciutat, ni adherir-se a cap religió, ni fundar-ne una de nova.El filòsof vol transmetre els millors ensenyaments que ha escoltat i que ha après durant la seva vida. «No ets derrotat quan perds, sinó quan desisteixes», els diu. La multitud vol saber quin és el veritable enemic, i pregunten al Copte sobre el sentit de la lluita, de les crisis i dels canvis, de la por, de la bellesa i del sexe... i, finalment, de la manera de reconèixer el propi camí.Mil anys després, les respostes del filòsof grec són ara més reveladores que mai.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.