• LA REMOR DE LES ONADES

    MISHIMA, YUKIO AMSTERDAM Ref. 9788492406524 Ver otros productos del mismo autor
    Yukio Mishima (Tòquio, 1925-1970), considerat un dels autors cabdals de la literatura japonesa i mundial, va cultivar al llarg de la seva carrera un extensa obra literària d'extraordinària bellesa. Novel·lista i dramaturg. Va optar al premi Nobel en tres ocasions. Es va suïcida el 1970 seguint el ri...
    Ancho: 135 cm Largo: 220 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    17,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    Yukio Mishima (Tòquio, 1925-1970), considerat un dels autors cabdals de la literatura japonesa i mundial, va cultivar al llarg de la seva carrera un extensa obra literària d'extraordinària bellesa. Novel·lista i dramaturg. Va optar al premi Nobel en tres ocasions. Es va suïcida el 1970 seguint el ritual tradicional japonès de l'hara-kiri.


    Per primera vegada en català, una de les més belles històries d?amor de la literatura mundial, del geni de les lletres japoneses Yukio Mishima.
    A Utajima, una petita illa japonesa de pescadors apartada de la civilització, en Shinji, un pescador de 18 anys, de família molt humil, s?enamora de la Hatsue, la filla del vell i ric Teru, que acaba de tornar al poble. Un amor que sembla impossible en aquest món primitiu en què sobreviu una comunitat de pescadors. Una sensibilitat extraordinària, i la remor de les onades, sempre present, com a música de fons d?aquesta preciosa història d?amor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.