• JUEGOS MATEMÁTICOS OCULTOS EN LA LITERATURA

    ODIFREDDI, PIERGIORGIO/HIDALGO DE LA TORRE, RAFAEL OCTAEDRO, S.L. Ref. 9788480638852 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    ?Literatura y matemática: un binomio sólo aparentemente contradictorio? podría ser el lema de esta selección de artículos escritos por el profesor de lógica y divulgador italiano Piergiorgio Odifreddi para distintos periódicos y revistas. Con la gran habilidad comunicativa que lo caracteriza, unida ...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    13,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8063-885-2
    • Data d'edició : 01/06/2007
    • Any Edició : 2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ODIFREDDI, PIERGIORGIO/HIDALGO DE LA TORRE, RAFAEL
    • Traductors : HIDALGO DE LA TORRE, RAFAEL/PARISI, BEATRICE
    • Nº de pàgines : 136
    • Col·lecció : PALABRAS EN JUEGO
    • Nº de col·lecció : 4
    • Encuadernació : MobilPocket
    ?Literatura y matemática: un binomio sólo aparentemente contradictorio? podría ser el lema de esta selección de artículos escritos por el profesor de lógica y divulgador italiano Piergiorgio Odifreddi para distintos periódicos y revistas. Con la gran habilidad comunicativa que lo caracteriza, unida a al facilidad en hacer convivir con fecunda y serena armonía campos del saber que suelen considerarse contrapuestos ?cultura humanística y cultura científica, matemática y escritura, literatura y juego- Odifreddi ha logrado construir una insólita guía literaria, que agradará especialmente a quienes deseen enfrentarse a la lectura y a la literatura desde una perspectiva distinta de la habitual. En ella tienen cabida algunos de los escritores más conocidos de todos los tiempos ?de Borges a Cervantes, de Lewis Carroll a Dante, a Conan Doyle o a Hesse- que el autor relee desde su peculiar punto de vista, el del matemático, y que presenta bajo un enfoque insólito, aunque no por ello menos claro e inteligible. En suma, un libro de escritura desenfadada y accesible que arroja luz nueva sobre clásicos y modernos de la literatura universal en un viaje de exploración de lo más agradable y entretenido.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.