• POESIA, TEATRE I CONTES

    OBRA LITERÀRIA COMPLETA. VOL. I

    'PALAU I FABRE, JOSEP ' GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481095418 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Aquesta edició en dos volums de l'obra liter…ria completa de Josep Palau i Fabre, a cura de l'autor, aplega per primera vegada tots els seus escrits publicats en forma de llibre, en diaris i revistes, o inèdits. El primer volum inclou la poesia, el teatre i els contes, i el segon reuneix els assaigs...
    Dimensions: 215 x 136 x 43 cm Pes: 880 gr
    Disponible en breu
    45,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    Aquesta edició en dos volums de l'obra liter…ria completa de Josep Palau i Fabre, a cura de l'autor, aplega per primera vegada tots els seus escrits publicats en forma de llibre, en diaris i revistes, o inèdits. El primer volum inclou la poesia, el teatre i els contes, i el segon reuneix els assaigs, els articles i les memòries. La suma dels dos volums respon a l'autoretrat de l'escriptor que figura als Quaderns de l'Alquimista: ®Els meus enemics haurien d'estar contents i proclamar, amb mi, que si no he comès tal crim és perquè he escrit tal obra; que si no he estat un assassí, un demagog o un incendiari -ha anat d'un pèl- és perquè sóc poeta, dramaturg i assagista. Aquesta concomit…ncia amb l'acció és, als meus propis ulls, el que confereix a la meva obra la seva autenticitat¯.

    Els volums inclouen l'obra liter…ria de Palau i Fabre en catal… i també els seus textos en castell… i en francès. ®De les tres opcions que durant la meva adolescència se m'oferien, de les tres a les quals aspirava conjuntament, si he optat o donat la preferència a la de ser un escriptor catal…, eliminant gairebé del tot les altres dues possibilitats -la de ser un escriptor castell… i la de ser un escriptor francès-, ha estat perquè la primera significava posar-se al costat del més feble¯, afirma Palau i Fabre a El monstre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.