• COSES QUE CAL SABER

    HOMES, A. M. ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103481 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    «Una col·lecció divertida, brillant i enèrgica, suau com l’aire, estranya com un somni i monstruosa com la veritat mateixa.» [The Guardian]«El món d’A. M. Homes, a mig camí de la imaginació i el record, se situa més enllà del que percep la majoria.»[Granta]Coses que cal saber és l’últim i sorprenent...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    15,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    «Una col·lecció divertida, brillant i enèrgica, suau com l’aire, estranya com un somni i monstruosa com la veritat mateixa.» [The Guardian]

    «El món d’A. M. Homes, a mig camí de la imaginació i el record, se situa més enllà del que percep la majoria.»
    [Granta]


    Coses que cal saber és l’últim i sorprenent recull de narracions d’A. M. Homes, considerada l’autora més atrevida de la seva generació. Amb trames argumentals i una recreació psicològica que sacsejaran el lector, Homes revela la part fosca de la vida domèstica i tradicional: l’hostilitat latent, la incomunicació, els drames que esclaten entre amics, amants i familiars. En definitiva, una crònica sublim de la societat actual, híbrida i complexa, que segueix preocupada per les questions de sempre: identitat, origen i pertinença.



    A. M. Homes

    Nascuda el 1961 a Washington (Estats Units), segons ella, una ciutat surrealista perquè no pertany a cap Estat. És l’autora de les novel·les «Jack» (1989), «In a Country of Mothers» (1993), «The End of Alice» (1995), la qual va ser objecte de polèmica i d’intents de censura -replicats amb l’assaig «Appendix A» (1996)-, i «Music for Torching» (1999). Ha escrit també el recull de contes «The Safety of Objects» (1990), del que se n’ha fet una versió cinematogràfica. Ha publicat textos a «Granta», «The New Yorker» i «The New York Times», entre d’altres. A. M. Homes és professora d’Escriptura creativa a la Universitat de Columbia, i viu a la ciutat de Nova York.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.