• L'HOME DELS AUTÒGRAFS

    SMITH, ZADIE LA MAGRANA Ref. 9788482645001 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L'anterior novel·la de Zadie Smith, Dents blanques, va convulsionar el panorama de les lletres europees, per la força del llibre i la joventut de la seva autora. Els lectors catalans no van ser aliens a l'interès suscitat pel llibre arreu on s'ha traduït. Després de Dents blanques, la nova novel·la ...
    Dimensions: 232 x 155 x 26 cm Pes: 663 gr
    Descatalogat
    22,00 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 162
    • Col·lecció : LES ALES ESTESES
    • Nº de pàgines : 384
    • Autors : SMITH, ZADIE
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2003
    • Data d'edició : 01/11/2003
    • ISBN : 978-84-8264-500-1
    • Encuadernació : MobilPocket
    L'anterior novel·la de Zadie Smith, Dents blanques, va convulsionar el panorama de les lletres europees, per la força del llibre i la joventut de la seva autora. Els lectors catalans no van ser aliens a l'interès suscitat pel llibre arreu on s'ha traduït. Després de Dents blanques, la nova novel·la de Zadie Smith se centra en el tema de la fama i dels autògrafs. Alex-Ti Tandem és col·leccionador i, també, venedor d'autògrafs. Un bocí de paper amb una signatura al damunt pot arribar a ser un objecte molt cobdiciat. A través d'un autògraf, Alex dóna a la gent el que busca: un trosset de fama. Però, i què és el que desitja Alex? Simplement el retorn del seu pare, la fi de la religió, alguna cosa per al seu maldecap, tres noies diferents, la gràcia infinita i un autògraf molt i molt rar, el d'una actriu del cinema mut. L'home dels autògrafs és una reflexió sobre el cinema, la celebritat i el valor dels símbols per sobre de l'experiència. Tot abordat des d'un punt de vista molt particular, amb una generosa càrrega d'humor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.