• HEMINGWAY CONTRA FITZGERALD

    AUGE Y DECADENCIA DE UNA AMISTAD LITERARIA

    DONALDSON, SCOTT SIGLO XXI DE ESPAÑA EDITORES, Ref. 9788432311116 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Los años 20 en París que E. Hemingway y F. Scott Fitzgerald conocieron perviven en el recuerdo como una época de seducción y romanticismo inigualados. En Hemingway contra Fitzgerald, Scott Donaldson va más allá de la mitificación para narrar de una forma veraz y multifacética la historia de una gran...
    Ancho: 140 cm Largo: 230 cm Pes: 564 gr
    Descatalogat
    26,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • Col·lecció : BIOGRAFÍAS
    • Nº de pàgines : 460
    • Ilustradors : GARCÍA SCHNETZER, SEBASTIÁN/GARCÍA SCHNETZER, ALEJANDRO
    • Traductors : ALFAYA BULA, JAVIER/MCSHANE, BARBARA
    • Autors : DONALDSON, SCOTT
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any Edició : 0
    • Data d'edició : 11/12/2002
    • ISBN : 978-84-323-1111-6
    Los años 20 en París que E. Hemingway y F. Scott Fitzgerald conocieron perviven en el recuerdo como una época de seducción y romanticismo inigualados. En Hemingway contra Fitzgerald, Scott Donaldson va más allá de la mitificación para narrar de una forma veraz y multifacética la historia de una gran amistad que estuvo alimentada por la admiración, los celos y el alcohol. El resultado es una apasionante mezcla de erudición literaria, historia y rumor. La amistad entre ambos escritores se inició en París y en la Riviera francesa, donde Fitzgerald, que era más famoso, presentó al escritor novel Hemingway a Gertrude Stein y a Gerald y Sara Murphy, personas de mundo. Con el paso de los años, la amistad se tornó tan voluble y compleja como los propios escritores. Con un deslumbrante reparto de personajes entre los que se incluyen Maxwell Perkins, el legendario editor de Scribner, Zelda Fitzgerald, Hadley Hemingway, y los escritores Morley Callaghan y Edmund Wilson, Scott Donaldson describe la gloria y las penalidades de la vida dedicada a la literatura, y el auge y la decadencia de la gran amistad literaria de nuestra época.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.