• UN CORAZÓN DE NADIE

    'PESSOA, FERNANDO ' GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481093520 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El creador de una de las obras más completas e inquietantes de la literatura contemporánea se distinguió, tras su aparente vida de oficinista, por dar vida a múltiples poetas, los llamados heterónimos, a los cuales dotó de identidades propias. Esta antología biling?e recoge buena parte de la obra de...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    21,04 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-8109-352-0
    • Data d'edició : 01/10/2001
    • Any Edició : 2001
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : 'PESSOA, FERNANDO '
    • Nº de pàgines : 656
    • Col·lecció : POESÍA
    El creador de una de las obras más completas e inquietantes de la literatura contemporánea se distinguió, tras su aparente vida de oficinista, por dar vida a múltiples poetas, los llamados heterónimos, a los cuales dotó de identidades propias. Esta antología biling?e recoge buena parte de la obra de los tres principales heterónimos -Alberto Caeiro, confeso maestro de los personajes que inventó; µlvaro de Campos y Ricardo Reis- y una selección más reducida de la obra del ortónimo, el mismo Pessoa. Para entender el alcance y trascendencia de la creación pessoana se incluyen también en este libro las cartas que el poeta envió al ensayista y amigo Adolfo Casais Monteriro y las Notas para a Recorda‡ao do meu Mestre Caeiro, donde se cuenta el encuentro iniciático del maestro con quienes habrían de ser sus discípulos. Una magnífica antología de uno de los poetas más fundamentales del siglo XX.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.