• MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN

    MANUEL DE PEDROLO 62 Ref. 9788429749182 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Mecanoscrit del segon origen és una novel.la de ciència-ficció que narra la segona fundació de la humanitat a partir d’una invasió extraplanetària que ho destrueix tot. Només se’n salven casualment en Dídac, un noi negre de sis o set anys, i l’Alba, la veritable protagonista, de tretze. La novel.la ...
    Dimensions: 15 x 115 x 180 cm Pes: 175 gr
    Disponible en breu
    6,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Mecanoscrit del segon origen és una novel.la de ciència-ficció que narra la segona fundació de la humanitat a partir d’una invasió extraplanetària que ho destrueix tot. Només se’n salven casualment en Dídac, un noi negre de sis o set anys, i l’Alba, la veritable protagonista, de tretze. La novel.la es divideix en cinc parts, «Quadern de la destrucció i de la salvació», «Quadern de la por i de l’estrany», «Quadern de la sortida i de la conservació», «Quadern del viatge i de l’amor» i «Quadern de la vida i de la mort», que ens conten, amb títols prou explícits, les aventures de dos nens, únics supervivents d’una raça. Manuel de Pedrolo (l’Aranyó, Segarra, 1918 - Barcelona, 1990) comença els estudis de batxillerat a Tàrrega, i els acaba a Barcelona, on s’havia traslladat el 1935. Inicià estudis de medicina que no prosseguí. Militant de la CNT, participà en la Guerra Civil i acabà en un camp de concentració. Després de fer diversos oficis es trasllada a viure a Barcelona l’any 1946, on comença a escriure amb regularitat. Es guanya la vida treballant en una oficina d’informació i fent feines editorials: assessor literari, corrector i traductor. Conreà l’assaig, la poesia, el teatre i la novel.la, gènere en què va destacar i que l’ha convertit en una de les figures més prolífiques de la literatura catalana. Va escriure novel.les policíaques, com Joc brut(1965) i Mossegar-se la cua (1968), i també va conrear la ciència-ficció amb Mecanoscrit del segon origen (1974) i Trajecte final (1975). L’any 1975 li fou concedit el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.