• MALALTS DE PASSAT

    UNA REVISIÓ CRÍTICA DE LA IDENTITAT CATALANA

    PORTA PERALES, MIQUEL LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788475844138 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El nacionalisme català i el pensament catalanista sempre parlen de la identitat nacional propia. Una identitat que, segons se'ns diu prendria cos i forma al voltant de la llengua, la història, la manera de ser, etcètera, pròpies dels catalans. Però, ¿Existeix aquesta identitat nacional pròpia? ¿No e...
    Ancho: 125 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    9,02 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    El nacionalisme català i el pensament catalanista sempre parlen de la identitat nacional propia. Una identitat que, segons se'ns diu prendria cos i forma al voltant de la llengua, la història, la manera de ser, etcètera, pròpies dels catalans. Però, ¿Existeix aquesta identitat nacional pròpia? ¿No es tracta, com assenyala la politologia contemporània, d'una identitat imaginada i/o construïda al llarg del temps que respon als desitjós i els interessos del moviment nacionalista? Més: ¿Quina pot ser la substaníivitat de la identitat catalana en un món complex i híbrid com el que ens ha tocat viure? A Malalts de passat -expressió amb què Josep Ferrater Mora feia referència a Catalunya i els catalans- posa en evidència, amb els noms i cognoms, el procés d'imaginació i construcció d'una identitat nacional catalana que mai no ha encaixat amb la realitat. I el llibre -tot bandejant el somni i reconeixent i assumint el que existeix- reivindica una Catalunya fonamentada en la ciutadania i en una identitat impròpia, plural i encreuada que doni raó del que efectivament som.

    Un llibre que ens obre les portes de la Catalunya real.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.