• LO SOMNI

    METGE, BERNAT QUADERNS CREMA Ref. 9788477272762 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Lo somni de Bernat Metge, escrit entre 1398 i 1399, manté la frescor i l’amenitat dels grans clàssics de tots els temps; presidit per l’autor en funció de protagonista, s’articula en quatre diàlegs sobre temes que van de la immortalitat de l’ànima a la frivolitat de la moda en la indumentària mascul...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Pes: 249 gr
    Disponible en breu
    7,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Lo somni de Bernat Metge, escrit entre 1398 i 1399, manté la frescor i l’amenitat dels grans clàssics de tots els temps; presidit per l’autor en funció de protagonista, s’articula en quatre diàlegs sobre temes que van de la immortalitat de l’ànima a la frivolitat de la moda en la indumentària masculina. La veritat oficial, única i obligatòria, de les acaballes del segle xiv hi conviu hàbilment amb les opinions personals de l’autor, no sempre precisament ortodoxes.


    Lola Badia, catedràtica de filologia catalana de la Universitat de Girona, fa vint anys que publica sobre Bernat Metge i Lo somni. La present edició acosta el text al lector d’avui, a partir d’alteracions mínimes de l’original: a la regularització de la grafia i dels noms propis s’hi han afegit, per agilitar la lectura, algunes esmenes precises a les edicions anteriors, fonamentades en la tradició manuscrita. El glossari resol formes, usos i lèxic desacostumats; els comentaris satisfan curiositats de context.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.