• MOIXAINES D'INFANT

    ROS, ROSER LA GALERA EDITORIAL Ref. 9788424658038 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    <i>1998</i> <p> </p> <p>Recull de petites peces orals, que a cops se'ns presenten acompanyades de música, a cops vénen fetes amb la cantarella de la parla, ens mostra com la tradició i el seu aliat, el temps, han sabut crear un patrimoni que, saltant ...
    Ancho: 155 cm Largo: 235 cm Pes: 288 gr
    Disponible en breu
    9,62 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    <i>1998</i> <p> </p> <p>Recull de petites peces orals, que a cops se'ns presenten acompanyades de música, a cops vénen fetes amb la cantarella de la parla, ens mostra com la tradició i el seu aliat, el temps, han sabut crear un patrimoni que, saltant de boca a orella, ha arribat als nostres dies havent preservat allò que tenen de més important: la decidida voluntat dels mots d'agradar a les orelles dels menuts, aquests petits llaminers de paraules.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.