• NI CALLAR NI APLAUDIR

    VINT ANYS DE PERIODISME CRÍTIC A L'ALT PIRINEU (1969-1989)

    FONT SUGRANYES, RICARD PAGES EDITORS Ref. 9788479352455 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Ni callar ni aplaudir. Vint anys de periodisme crític a l'Alt Pirineu (1969-1989) recull, en forma d'autobiografia, l'experiència d'un professional del periodisme en un moment en què -finals del franquisme i primers moments de la democràcia- el poder polític intentava controlar tots els continguts d...
    Dimensions: 240 x 170 x 7 cm Pes: 202 gr
    Disponible en breu
    9,02 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Ni callar ni aplaudir. Vint anys de periodisme crític a l'Alt Pirineu (1969-1989) recull, en forma d'autobiografia, l'experiència d'un professional del periodisme en un moment en què -finals del franquisme i primers moments de la democràcia- el poder polític intentava controlar tots els continguts de la premsa. Així, Font es va haver d'enfrontar amb els alcaldes, regidors, policies, funcionaris i altres persones que havien fet del caciquisme i la conducta autoritària la seva manera de viure i governar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.