• DONA I LITERATURA

    LA IMATGE DE LA DONA EN LA LITERATURA MEDIEVAL

    CABRÉ CASTELLVÍ, NÚRIA LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788475841946 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Dissenya! tal com s'exigeix en el nou sistema educatiu, d'acord amb la Llei d'Ordenació General del Sistema Educatiu (LOGSE), Dona i Literatura: La imatge de la dona en la literatura medieval és un crèdit destinat, en principi, a estudiants de l'etapa d'ensenyament secundari postobligatori, o del fu...
    Ancho: 125 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    8,20 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Dissenya! tal com s'exigeix en el nou sistema educatiu, d'acord amb la Llei d'Ordenació General del Sistema Educatiu (LOGSE), Dona i Literatura: La imatge de la dona en la literatura medieval és un crèdit destinat, en principi, a estudiants de l'etapa d'ensenyament secundari postobligatori, o del futur batxillerat. Configurat com un crèdit variable d'una durada de 30 hores aproximadament, aquesta proposta didàctica permet: a) ampliar coneixements de les àrees de Ciències Socials i de Llengua i Literatura; b) relacionar idees de diferents matèries del futur batxillerat, comunes i de modalitat, alhora que algunes de variables; c) pel que fa a la possible interrelació de matèries generals i específiques, connectar els continguts de treball sobre la dona amb d'altres programats com a crèdits variables, de manera que els tres crèdits puguin constituir una mena de centre d'interès, o el material d'un tema monogràfic vist des de perspectives diferents al llarg de tot el curs, i d) abordar un tema actual i polèmic encara avui dia, un tema, per altra banda, bandejat del sistema educatiu. El material d'aquest llibre consta d'una part teòrica, referida a la situació de la dona medieval i als diferents models de dona que apareixen en la literatura de l'època, i d'una part pràctica, consistent en un recull de textos amb el corresponent qüestionari o pauta de treball. El crèdit es proposa aquests dos objectius de cara a l'alumnat: a) ajudar-lo a assimilar i a integrar les informacions, i b) ensenyar- lo a ordernar-les adequadament, perquè ell mateix pugui generar noves idees, a través de les pròpies anàlisis crítiques i de la seva creació literària.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.