• JORDI PUJOL I ELS JUEUS

    CONSTRUIR LA TERRA PROMESA

    ANNA FIGUERA PORTIC Ref. 9788498091687 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Per comprendre millor la totalitat del pensament de Jordi Pujol s'ha de conèixer també la seva relació amb Israel i el sionisme. Cal tenir en compte el paper clau que ha tingut el món jueu en el seu ideari nacionalista i en la seva concepció de Catalunya. Aquest llibre parla de la forta empremta del...
    Ancho: 140 cm Alto: 215 cm Pes: 288 gr
    Disponible en breu
    17,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9809-168-7
    • Data d'edició : 01/02/2011
    • Any Edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ANNA FIGUERA
    • Nº de pàgines : 184
    • Col·lecció : P.VISIONS
    • Nº de col·lecció : 44
    Per comprendre millor la totalitat del pensament de Jordi Pujol s'ha de conèixer també la seva relació amb Israel i el sionisme. Cal tenir en compte el paper clau que ha tingut el món jueu en el seu ideari nacionalista i en la seva concepció de Catalunya. Aquest llibre parla de la forta empremta dels amics Tennenbaum en la seva formació i de l'impacte de l'Escola Alemanya durant els anys de la Segona Guerra Mundial. També explica el seu enlluernament davant d'un poble que té una forta voluntat de ser, una arrel espiritual i una gran exigència de tipus moral.Anna Figuera, a més, ha fet el seguiment dels viatges de Jordi Pujol a Israel, de les seves opinions -sovint crítiques- sobre la política israeliana i de la influència d'algunes figures del món jueu i de la mitologia bíblica sobre el seu pensament. El relat incorpora amb gran habilitat anècdotes que il·luminen aquest aspecte sorprenent de la personalitat de Jordi Pujol. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.