• EL CEMENTIRI DE PRAGA

    ECO,UMBERTO RANDOM HOUSE Ref. 9788499893600 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Som al mes de març de 1897, a París, espiant des de les primeres pàgines d'aquesta magnífica novel·la a un home de seixanta-set anys que escriu assegut a una taula, en una habitació abarrotada de mobles: ell és el capità Simonini, un piemontès establert a la capital francesa, que des de molt jove es...
    Dimensions: 215 x 140 x 33 cm Pes: 546 gr
    Disponible en breu
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-9989-360-0
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any Edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ECO,UMBERTO
    • Nº de pàgines : 576
    • Col·lecció : BEST SELLER
    • Nº de col·lecció : 026200
    Som al mes de març de 1897, a París, espiant des de les primeres pàgines d'aquesta magnífica novel·la a un home de seixanta-set anys que escriu assegut a una taula, en una habitació abarrotada de mobles: ell és el capità Simonini, un piemontès establert a la capital francesa, que des de molt jove es dedica al noble art de crear documents falsos.
    Home de poques paraules, misogin i golafre impenitent, el capità s'inspira en els fulletons de Dumas i Sue per fer públics complots inexistents, fomentar intrigues o difamar les grans figures de la política europea. Cavaller sense escrúpols, Simonini treballa al servei del millor postor: si primer fou el govern italià qui va pagar per les seves impostures, després van arribar els encàrrecs de França i Prússia.Fins i tot Hitler acabarà aprofitant-se dels seus malvats oficis.
    Trenta anys després de publicar El nom de la rosa, Umberto Eco torna per mostrar-nos que, en la literatura com en la vida, res no és el que sembla i ningú és qui realment diu ser.

    «La seva millor novel·la des de El nom de la rosa.»
    Justo Navarro. Babelia. El País

    «Més irònic que mai i summament divertit.»
    Matías Néspolo. Tendencias. El Mundo

    «Eco ha gestat una obra realment mestra.»
    La Vanguardia

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.