• PERE II EL GRAN, REI DE LA MEDITERRÀNIA

    DELS SECRETS DEL SEPULCRE A L'AVENTURA DE SÍCILIA

    RAMON SAROBE PORTIC Ref. 9788498091762 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El rei Pere II, anomenat el Gran, va ser cridat a ser un gran sobirà des de la seva concepció, destinat a superar els triomfs del seu pare: Jaume I, el conqueridor de Mallorca i València. La diligència militar i la voluntat de ferro d'aquest monarca el van conduir als triomfs que el convertirien en ...
    Dimensions: 140 x 140 x 210 cm Pes: 206 gr
    Disponible en breu
    14,90 €
  • Descripció

    • Col·lecció : FORA COL·LECCIO
    • Nº de pàgines : 96
    • Autors : RAMON SAROBE
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2011
    • Data d'edició : 01/05/2011
    • ISBN : 978-84-9809-176-2
    • Encuadernació : MobilPocket
    El rei Pere II, anomenat el Gran, va ser cridat a ser un gran sobirà des de la seva concepció, destinat a superar els triomfs del seu pare: Jaume I, el conqueridor de Mallorca i València. La diligència militar i la voluntat de ferro d'aquest monarca el van conduir als triomfs que el convertirien en rei de la Mediterrània, una aventura militar i diplomàtica amb Sicília com a clau del seu regne somniat. El rei Pere II va viure una vida pròpia d'un personatge literari amb diversos matrimonis, espectaculars campanyes militars i aferrissats enfrontaments contra Carles d'Anjou, el papat, Felip III i, fins i tot, el seu germà, Jaume.rei Pere II, anomenat el El rei Pere II, anomenat el Gran, va ser cridat a ser un gran sobirà des de la sevaconcepció, destinat a superar els triomfs del seu pare: Jaume I, el conqueridorde Mallorca i València. La diligència militar i la voluntat de ferro d'aquestmonarca el van conduir als triomfs que el convertirien en rei de la Mediterrània,una aventura militar i diplomàtica amb Sicília com a clau del seu regne somniat.El rei Pere II va viure una vida pròpia d'un personatge literari amb diversosmatrimonis, espectaculars campanyes militars i aferrissats enfrontaments contraCarles d'Anjou, el papat, Felip III i, fins i tot, el seu germà, Jaume.Gran, va ser cridat a ser un gran sobirà des de la sevaconcepció, destinat a superar els triomfs del seu pare: Jaume I, el conqueridorde Mallorca i València. La diligència militar i la voluntat de ferro d'aquestmonarca el van conduir als triomfs que el convertirien en rei de la Mediterrània,una aventura militar i diplomàtica amb Sicília com a clau del seu regne somniat.El rei Pere II va viure una vida pròpia d'un personatge literari amb diversosmatrimonis, espectaculars campanyes militars i aferrissats enfrontaments contraCarles d'Anjou, el papat, Felip III i, fins i tot, el seu germà, Jaume.   

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.