• L'EMPORDÀ DELS ESCRIPTORS

    GUILLAMET, JAUME L`AVENÇ Ref. 9788488839343 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L'Empordà dels escriptors és un viatge literari a les fonts de la fascinació política i cultural que aquesta comarca ha exercit des del segle XIX. Joan Maragall i Josep Pla són els referents d'un recorregut que passa per Jacint Verdaguer, Josep Pella i Forgas, Ramon Muntaner, Carles Bosch de la Trin...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Pes: 240 gr
    Disponible en breu
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-88839-34-3
    • Data d'edició : 01/10/2009
    • Any Edició : 2009
    • Idioma : Catalán
    • Autors : GUILLAMET, JAUME
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : AVENÇ
    • Nº de col·lecció : 018
    L'Empordà dels escriptors és un viatge literari a les fonts de la fascinació política i cultural que aquesta comarca ha exercit des del segle XIX.
    Joan Maragall i Josep Pla són els referents d'un recorregut que passa per Jacint Verdaguer, Josep Pella i Forgas, Ramon Muntaner, Carles Bosch de la Trinxeria, Víctor Català, Josep Pous i Pagès, Eugeni d'Ors, Ferran Agulló, Pere Corominas, Josep Maria de Sagarra, Tomàs Garcés, J. V. Foix, Manuel Brunet, Carles Fages de Climent, Carles Rahola, Salvador Dalí i Josep Puig Pujades.
    Amb exilis i retorns, el viatge acaba amb la reelaboració de la mirada, la contemplació de l'impacte del turisme i l'apunt teòric d'un Empordà que passa a la història.

    Jaume Guillamet (Figueres, 1950). Catedràtic de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, és autor de llibres com La Premsa Comarcal, Premsa, franquisme i autonomia, Els orígens de la premsa a Catalunya i Història del periodisme, entre altres.
    Iniciat a la premsa local, va exercir el periodisme als diaris Tele/eXprés, Catalunya Express i Avui i va ser cap de premsa de l'Ajuntament de Barcelona, abans d'incorporar-se a la universitat. Ha publicat també les biografies Abdon Terradas: primer dirigent republicà, periodista i alcalde de Figueres i Memòria de Just. Just Manuel Casero (1946-1981).
    Ha escrit força sobre l'Empordà, però aquest és el primer llibre que li dedica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.