• ECOS

    STEEL,DANIELLE RANDOM HOUSE Ref. 9788499080833 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En el verano de 1915, durante la Primera Guerra Mundial, los Wittgenstein, patriarcas de una rica familia judía alemana, consiguen reunir a todos sus miembros para disfrutar juntos en Suiza de unos días lejos de la tragedia cotidiana de la guerra. Ninguno sospecha que aquel verano iba a ser el últim...
    Dimensions: 190 x 125 x 20 cm Pes: 251 gr
    Disponible en breu
    8,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-9908-083-3
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Any Edició : 2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : STEEL,DANIELLE
    • Traductors : FIBLA FEITO, JORDI;
    • Nº de pàgines : 352
    • Col·lecció : BEST SELLER
    • Nº de col·lecció : 026200
    En el verano de 1915, durante la Primera Guerra Mundial, los Wittgenstein, patriarcas de una rica familia judía alemana, consiguen reunir a todos sus miembros para disfrutar juntos en Suiza de unos días lejos de la tragedia cotidiana de la guerra. Ninguno sospecha que aquel verano iba a ser el último de una vida feliz, acomodada y sin problemas graves. Poco después, Beata, la hija mayor, cae irremediablemente en las redes del amor. Pero se trata de un amor prohibido con un oficial francés católico. Esta relación, que los dos amantes defienden frente a todos, terminará dividiendo a la familia. Dos décadas más tarde, Beata deberá enfrentarse con la aterradora amenaza que significa Hitler para sus seres queridos y sobre todo para su hija Amadea. Historia de tres generaciones de mujeres marcadas por sus pasiones y sentimientos, entre la sociedad europea más elegante y la horrenda desesperación de la guerra, Ecos invita al lector a compartir una experiencia cálida, emocionante e inolvidable. «Una historia conmovedora sobre el amor y la pérdida.» Booklist

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.