• LA PASSIÓ D'ERZSEBET

    FRANCESC MIRALLES COLUMNA Ref. 9788466410403 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L'Amat, un adolescent d'extraordinària bellesa, rep l'ajut de la nova professora de literatura: una elegant hongaresa que desperta passions entre alumnes i docents. L'Erzsebet, que ronda els quaranta anys, sedueix el seu protegit ?criat en una família desestructurada? i l'introdueix en un món de ref...
    Ancho: 150 cm Alto: 230 cm Pes: 359 gr
    Disponible en breu
    16,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • Nº de col·lecció : 785
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    • Nº de pàgines : 208
    • Autors : FRANCESC MIRALLES
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2009
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • ISBN : 978-84-664-1040-3
    L'Amat, un adolescent d'extraordinària bellesa, rep l'ajut de la nova professora de literatura: una elegant hongaresa que desperta passions entre alumnes i docents. L'Erzsebet, que ronda els quaranta anys, sedueix el seu protegit ?criat en una família desestructurada? i l'introdueix en un món de refinament, sofisticació i sensualitat: vol convertir-lo en un ésser perfecte.Ningú no coneix el passat d'Erzsebet ni d'on ha tret la seva immensa fortuna, però ben aviat l'Amat descobrirà que la seva sort té una cara sinistra de conseqüències imprevistes: al segle XVI va viure una comtessa hongaresa anomenada Erzsebet Bathory que es banyava en la sang de les donzelles que sacrificava per mantenir la seva joventut.Quan l'Amat s'enamora de la Joana, una companya de classe, la seva protectora esdevindrà una amenaça que arrossegarà els tres personatges cap a l'abisme...Joel Alexandre va néixer a Barcelona i viu entre aquesta ciutat i París, on combina la seva activitat literària amb una carrera subterrània de músic i compositor. A l'edat de divuit anys va dedicar-se a viatjar pel món, i va treballar de cambrer i com a pianista en petits clubs nocturns de França, Eslovènia, Hongria i Alemanya. Actualment, prepara a la capital francesa un disc en col·laboració amb una banda de folk alternatiu i està acabant una altra novel·la. La passió d'Erzsebet té una base autobiogràfica i ha suposat el seu debut en el món literari. Els lectors poden contactar amb ell a la següent adreça de correu electrònic: joelalexandreici@gmail.com 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.