• NOVELAS DE SANTA MARÍA

    ONETTI BORGES, JUAN CARLOS RBA LIBROS S.A. Ref. 9788498678697 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    A modo de trilogía, Novelas de Santa María reúne tres de las obras más importantes de Onetti que transcurren en esta ciudad mítica: La vida breve (1950), El astillero (1962) y Juntacadáveres (1964). Sin salir de esta ciudad, a través de sus personajes (Brausen, Díaz Grey, Petrus o Larsen...), descub...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Pes: 985 gr
    Descatalogat
    35,00 €
  • Descripció

    • Col·lecció : NARRATIVAS
    • Nº de pàgines : 800
    • Autors : ONETTI BORGES, JUAN CARLOS
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any Edició : 2010
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • ISBN : 978-84-9867-869-7
    • Encuadernació : ePub
    A modo de trilogía, Novelas de Santa María reúne tres de las obras más importantes de Onetti que transcurren en esta ciudad mítica: La vida breve (1950), El astillero (1962) y Juntacadáveres (1964). Sin salir de esta ciudad, a través de sus personajes (Brausen, Díaz Grey, Petrus o Larsen...), descubriremos el universo que Onetti construye como refugio del hastío, un mundo paralelo lleno de imaginación como alternativa a la realidad de una mujer mutilada, un astillero en ruinas o las desdichas sentimentales de sus personajes, un mundo donde imaginar y fingir son las herramientas para construir el sentido de la vida. Un microcosmos que marcará toda la vida literaria de Onetti, desde «Un sueño realizado» (1941), donde ya se prefigura la ciudad de Santa María, hasta Dejemos hablar al viento (1979), novela en la que Onetti incendia la ciudad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.