• A LA CAÇA DE LA DONA

    ELLROY, JAMES ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002536 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El nou llibre d'un autor que ha esdevingut llegendariFragment de A la caça de la donaL'any 1958 James Ellroy té deu anys i, enmig d'una discussió, rep una violenta bofetada de la seva mare; ell la maleeix i li desitja que mori. Tres mesos després, Jean Hilliker mor estrangulada en un assassinat que ...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    18,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • ISBN : 978-84-15002-53-6
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any Edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ELLROY, JAMES
    • Traductors : RÀFOLS GESA, FERRAN
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : NARRATIVES
    El nou llibre d'un autor que ha esdevingut llegendari

    Fragment de A la caça de la dona



    L'any 1958 James Ellroy té deu anys i, enmig d'una discussió, rep una violenta bofetada de la seva mare; ell la maleeix i li desitja que mori. Tres mesos després, Jean Hilliker mor estrangulada en un assassinat que no s'ha resolt encara. Torturat per la culpa, Ellroy ha passat la vida buscant algú com Ella, una dona a qui ell pogués estimar i protegir com no va poder fer amb la seva mare.

    A la caça de la dona és la confessió d'un depredador, un tractat sobre la culpa i sobre el fet de sentir-se maleït. James Ellroy ens narra la seva infància trencada, els seus anys de delinqüent juvenil de poca volada, una estada a la presó, la seva avidesa sexual, els seus matrimonis fracassats... Unes memòries novel·lades tenyides per la seva obsessió per les dones -especialment les altes i pèl-roges com la seva mare-, amb el seu estil tallant i suggerent, característic, inimitable.



    James Ellroy despulla la seva vida amb el tremp narratiu de les seves millors novel·les.



    «Com sempre, l'escriptura és esmolada, impregnada del seu humor negre i abrasiu. No es calla res.» (Chuck Palahniuk)

    «Hi ha molt més que morbo en l'obra d'Ellroy. Hi ha els seus dimonis.» (El País)

    «Fascinant i absolutament perturbador.» (Entertainment Weekly)



    Traducció de Ferran Ràfols.

    Article al bloc La màquina de fer llibres, de Ferran Ràfols Gesa



    James Ellroy

    Nascut el 4 de març de 1948 a Los Angeles, Califòrnia, és un dels escriptors de novel·la negra contemporània més famosos. Es caracteritza per una narrativa directa, suggerent, tallant, dura, que continua l'obra de Dashiell Hammett o Raymond Chandler. Desplega un humor fosc, amb personatges sovint decadents i desesperançats, en uns Estats Units autoritaris, racistes i conservadors.
    American Tabloid, My Dark Places i The Cold Six Thousand han estat considerades millor novel·la o millor llibre de l'any per Time, The New York Times o Los Angeles Times, entre altres reconeixements. Algunes de les seves novel·les s'han portat al cinema, com LA Confidential o La dalia negra, amb gran èxit.
    A la caça de la dona és el primer llibre traduït al català.



    Entrevista a James Ellroy a Time Out Cultura



    Ressenya al diari Ara



    Web sobre James Ellroy



    Article al San Francisco Chronicle



    Article a elboomeran.com



    Trece cosas que puedo decir de mí



    Article sobre A la caça de la dona al bloc aMartorell





Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.