• LA MESQUITA MERAVELLOSA

    JUNGMAN, ANN SERRES Ref. 9788484881605 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    A principis del segle VIII els àrabs varen conquerir el sud d'Espanya i varen elevar a Còrdova la cúspide de la riquesa i del coneixement. Còrdova era la ciutat més bonica del món, al seu centre resplania la Gran Mesquita envoltada de preciosos jardins i fonts saltarines. los árabes conquistaron el ...
    Ancho: 21 cm Largo: 27 cm Pes: 350 gr
    Descatalogat
    13,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • Nº de col·lecció : 030
    • Col·lecció : MIRA Y APRENDE
    • Nº de pàgines : 32
    • Traductors : PUJOL I MANYA, JORDI
    • Autors : JUNGMAN, ANN
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2005
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • ISBN : 978-84-8488-160-5
    A principis del segle VIII els àrabs varen conquerir el sud d'Espanya i varen elevar a Còrdova la cúspide de la riquesa i del coneixement. Còrdova era la ciutat més bonica del món, al seu centre resplania la Gran Mesquita envoltada de preciosos jardins i fonts saltarines. los árabes conquistaron el sur de España y elevaron a Córdoba a la cúspide de la riqueza y del conocimiento. Córdoba era la ciudad más hermosa del mundo, en su centro resplandecía la Gran Mezquita rodeada de preciosos jardines y fuentes saltironants.

    Un dia, tres inquiets nens: Rashid, musulmà; Samuel, jueu i Miguel, que era cristià, jugaven i feien entremaliadures als jardins fins que varen ser portats al Caliaf, qui els va castigar i obilgar a treballar durant tres mesos en els jardins de la Mesquita; però aquesta lecció els va sensibilitzar envers la bellesa i significat del temple. Després els amics varen créixer i es varen unir en nom de tots els seus ciutadans per defensar la Mesquita del nou rei cristià, que havia decidit demolir-la per, al seu lloc, construir-hi una església.

    Un llibre magnífic que combina una història real amb una important lliçó de tolerància. A més del respecte per la cultura de l'altre es pot aprendre que l'amor a la bellesa, la cooperació i l'amistat poden superar interessos personals. Actualment, sentim un legítim orgull en descobrir el grau de tolerància que va mantenir la civilització islàmica en aquest lloc, permetent la convivència en pau de tres religions. Un llibre escrit amb l'esperança d'un món en pau, d'armonia religiosa, que el converteix en un text contemporani i amb fresques il·lustracions que faran propera una història complexa de la construcció d'Europa.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.