• L'ARCA DE NOÈ

    POPULAR LA GALERA EDITORIAL Ref. 9788424614904 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    <P align=justify>" Diu que fa molts i molts anys hi havia un home bo que es deia Noè que s'esforçava cada dia per ser més just i generós.<br><br><P align=justify>Déu estava molt orgullós de Noè, de la seva dona, dels tres fills que tenien i de les mullers dels fills.<...
    Ancho: 215 cm Largo: 215 cm Pes: 240 gr
    Disponible en breu
    8,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    <P align=justify>" Diu que fa molts i molts anys hi havia un home bo que es deia Noè que s'esforçava cada dia per ser més just i generós.<br><br><P align=justify>Déu estava molt orgullós de Noè, de la seva dona, dels tres fills que tenien i de les mullers dels fills.<br><br><P align=justify>Els altres homes i dones d'aquell temps, en canvi, eren malvats i cruels, i tenien com a ocupació preferida fer-se la guerra els uns als altres.<br><br><P align=justify>Un dia Déu va parlar a Noè amb aquestes paraules:<br><br><P align=justify>--No puc esperar res de bo de la gent que viu a la terra. Hauré de destruir-ho tot i començar de nou. Sobre aquestes valls i aquestes muntanyes, faré caure un diluvi que durarà quaranta dies i quaranta nits i que ofegarà tot el que respira. Però, escolta'm bé, si fas el que et diré, tu i la teva família us salvareu." <br><br>

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.