• EL MEU PRIMER LLIBRE D'ÒPERA

    JORDI SIERRA EMPURIES Ref. 9788475969633 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Darrere de cada gran òpera hi ha un text, un llibret del qual va sorgir la música. Darrere de cada gran compositor hi ha un nen que va saber extreure la màgia de l`harmonia a partir d`una paraula. El meu primer llibre d`Òpera desfà aquest camí per recuperar la paraula: deu històries plenes de força,...
    Dimensions: 15 x 260 x 263 cm Pes: 849 gr
    Disponible en breu
    25,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-7596-963-3
    • Data d'edició : 01/12/2002
    • Any Edició : 2002
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JORDI SIERRA
    • Ilustradors : , MONTSERRAT MORALES JOSEP/,CARLOS ESTEVE GONZALEZ/,NUÑEZ PLAZA PABLO/,PABLO DIA
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : SENSE LIMITS
    • Nº de col·lecció : 27
    Darrere de cada gran òpera hi ha un text, un llibret del qual va sorgir la música. Darrere de cada gran compositor hi ha un nen que va saber extreure la màgia de l`harmonia a partir d`una paraula. El meu primer llibre d`Òpera desfà aquest camí per recuperar la paraula: deu històries plenes de força, bellesa i sensibilitat que alenen cada òpera i conviden el lector d’avui –-l’espectador de demà— a gaudir sense complexos de l’Art Total. Perquè en el cor de tot allò que és extraordinari, hi batega sempre la genuïna senzillesa d`una narració impregnada de sentiments.Les òperes:Iolanta, Piotr Ílitx TxaikovskiL’elixir d’amor, Gaetano DonizettiTurandot, Giacomo PucciniSimplicius simplicissimus, Karl Amadeus HartmannLes fades, Richard WagnerGuillem Tell, Gioacchino RossiniAïda, Giuseppe VerdiCarmen, Georges BizetEl príncep Ígor, Aleksandr BorodinLa flauta màgica, Wolfgang Amadeus Mozart Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) va ser una de les màximes autoritats del rock al llarg de tres dècades. Però com a amant de tot tipus de música, ens ofereix ara la seva obra més personal, la que uneix el món dels nens amb la música que ell mateix escoltava durant la infantesa. Una bellíssima mostra de com convertir òperes en paraules i d’acostar-les amb la màgia del seu esperit als més joves.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.