• DESCUBRIENDO EL MÁGICO MUNDO DE FRIDA

    LA ARTISTA MEXICANA QUE PINTABA AUTORRETRATOS INSPIRADOS EN EL ARTE DE LOS RETAB

    JORDÀ, MARIA J. OCEANO Ref. 9786074004076 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Frida Kahlo es una de las más destacadas artistas plásticas del siglo XX. Un accidente a los 18 años cambió el rumbo de su vida y desde entonces el dolor se convirtió en el protagonista de su existencia. Utilizó la pintura para canalizar este sufrimiento creando una obra absolutamente personal y met...
    Ancho: 215 cm Largo: 290 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    10,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    • Col·lecció : DESCUBRIENDO EL MÁGICO MUNDO DE...
    • Nº de pàgines : 28
    • Autors : JORDÀ, MARIA J.
    • Idioma : Español, Castellano
    • Any Edició : 2010
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • ISBN : 978-607-400-407-6
    Frida Kahlo es una de las más destacadas artistas plásticas del siglo XX. Un accidente a los 18 años cambió el rumbo de su vida y desde entonces el dolor se convirtió en el protagonista de su existencia. Utilizó la pintura para canalizar este sufrimiento creando una obra absolutamente personal y metafórica. Su arte representa su vida, y su vida representa la conquista de la adversidad.
    En este libro encontrarás muchas historias y anécdotas sobre su vida.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.