• OONA & SALINGER

    FRÉDÉRIC BEIGBEDER GRASSET /FASQUELLE Ref. 9782246777014 Ver otros productos del mismo autor
    «Il arrive un moment, dans certainspays, à certaines époques, où les hommessemblent attendre un événement importantet tragique qui permettrait de résoudre tousles problèmes. Ces périodes sont généralementnommées : avant-guerre. Elles sontassez mal choisies pour tomber amoureux.En 1940, à New York, u...
    Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    21,50 €
  • Descripció

    «Il arrive un moment, dans certains
    pays, à certaines époques, où les hommes
    semblent attendre un événement important
    et tragique qui permettrait de résoudre tous
    les problèmes. Ces périodes sont généralement
    nommées : avant-guerre. Elles sont
    assez mal choisies pour tomber amoureux.

    En 1940, à New York, un écrivain débutant nommé Jerry Salinger, vingt et un ans, rencontre Oona O'Neill, quinze ans, la fille du plus grand dramaturge américain. Leur
    idylle ne commencera vraiment que l'été suivant... quelques mois avant Pearl Harbor.
    Début 1942, Salinger est appelé pour combattre en Europe et Oona part tenter sa chance à Hollywood.

    Ils ne se marièrent jamais et n'eurent aucun enfant.»

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.