• LES VEUS D'UNA NACIÓ VIVA

    ESCRITS I PENSAMENTS PER COMPRENDRE CATALUNYA

    DIVERSOS AUTORS PORTIC Ref. 9788498090437 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El propòsit d'aquest llibre és ajudar a fer conèixer i estimar el nostre país, com un servei més que gent de la nostra generació presta, bàsicament a les generacions joves, però sense oblidar les que no van tenir ocasió, per raons òbvies, de conèixer-lo perquè oficialment no existia en els manuals d...
    Ancho: 140 cm Alto: 215 cm Pes: 474 gr
    Disponible en breu
    25,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9809-043-7
    • Data d'edició : 01/11/2008
    • Any Edició : 2008
    • Idioma : Catalán
    • Autors : DIVERSOS AUTORS
    • Nº de pàgines : 360
    • Col·lecció : P.VISIONS
    • Nº de col·lecció : 27
    El propòsit d'aquest llibre és ajudar a fer conèixer i estimar el nostre país, com un servei més que gent de la nostra generació presta, bàsicament a les generacions joves, però sense oblidar les que no van tenir ocasió, per raons òbvies, de conèixer-lo perquè oficialment no existia en els manuals docents del franquisme. Es tracta de divulgar allò que han escrit sobre Catalunya historiadors, pensadors, polítics i persones rellevants d'aquí i de més enllà de les nostres fronteres naturals i polítiques, des de la Renaixença fins a la recuperació de les nostres institucions. No pretén ser un llibre exhaustiu: podrien formar-ne part molts més noms dels que hi apareixen i que potser algú hi trobarà a faltar. Però hem escollit un ventall ampli de veus prou significatives per posar en relleu l'evolució mental que va des d'un regionalismo incipient fins a una plena consciència de nació amb voluntat d'autodeterminar el seu futur. I és que, com va dir Enric Prat de la Riba: «Un poble que no sap que ho sigui [...] no és més que un poble a mitges. Un poble que es coneix a si mateix, que té consciència però passiva de la seva unitat espiritual, és incomplet encara. Quan, tenint aquesta unitat espiritual i sabent que la té, vol viure i actuar com a poble, solament llavors és un poble.»[Del "Pròleg" de Josep M. Macip] 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.