• EL SARI VERMELL

    JAVIER MORO COLUMNA Ref. 9788466409544 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El 1965, Sonia Maino, una estudiant italiana de 19 anys, coneix a Cambridge un jove indi anomenat Rajiv Gandhi. Ella és filla d'una família humil dels voltants de Torí; ell pertany a l'estirp més poderosa de l'Índia. És el principi d'una història d'amor que ni tan sols la mort serà capaç de trencar....
    Ancho: 150 cm Alto: 235 cm Pes: 883 gr
    Disponible en breu
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-664-0954-4
    • Data d'edició : 01/10/2008
    • Any Edició : 2008
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JAVIER MORO
    • Traductors : ,PARES SELLARES NURIA/,ALEMANY CASTELLS JOSEP/,MER
    • Nº de pàgines : 608
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    El 1965, Sonia Maino, una estudiant italiana de 19 anys, coneix a Cambridge un jove indi anomenat Rajiv Gandhi. Ella és filla d'una família humil dels voltants de Torí; ell pertany a l'estirp més poderosa de l'Índia. És el principi d'una història d'amor que ni tan sols la mort serà capaç de trencar. Per amor, la italiana abandona el seu món i el seu passat per fondre's amb el seu nou país, l'Índia prodigiosa que adora vint milions de divinitats, que parla vuit-cents idiomes i que vota cinc-cents partits polítics. El seu valor, la seva honestedat i la seva entrega acabaran convertint-la en una deessa als ulls d'una sisena part de la humanitat.Amb autèntica màgia narrativa, Javier Moro relata la gran saga familiar dels Nehru-Gandhi, homes i dones atrapats a les urpes del poder, presoners d'un destí que no han escollit, el mateix que portarà Sonia a encarnar les esperances de mil dos-cents milions de persones al país del Mahatma Gandhi.Després del gran èxit de Passió índia, Javier Moro, investigador incansable i gran narrador, novel·la ara la història verídica d'una europea enfrontada a un món complicat i perillós, embolicada en les intrigues d'una família tan vilipendiada com admirada, i ens trasllada a una Índia fascinant i turbulenta, en permanent procés de canvi. La seva anterior novel·la, Passió índia, ja ha captivat un milió de lectors, ha estat traduïda a disset idiomes i molt aviat se'n farà una pel·lícula. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.