• EVANGELI DE JESÚS SEGONS JAUME RODRI

    JAUME RODRI PORTIC Ref. 9788498090475 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Editada per primera vegada el 1973, aquesta obra fou titllada d'herètica per la censura franquista. L'objectiu de l'Evangeli de Jesús segons Jaume Rodri és rellegir l'Evangeli de sant Marc per trobar l'essència del missatge de Jesús de Natzaret, despullant-lo de fenòmens sobrenaturals i d'interpreta...
    Pes: 224 gr
    Disponible en breu
    14,00 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 26
    • Col·lecció : P.VISIONS
    • Nº de pàgines : 136
    • Autors : JAUME RODRI
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2008
    • Data d'edició : 01/09/2008
    • ISBN : 978-84-9809-047-5
    • Encuadernació : MobilPocket
    Editada per primera vegada el 1973, aquesta obra fou titllada d'herètica per la censura franquista. L'objectiu de l'Evangeli de Jesús segons Jaume Rodri és rellegir l'Evangeli de sant Marc per trobar l'essència del missatge de Jesús de Natzaret, despullant-lo de fenòmens sobrenaturals i d'interpretacions posteriors.Prologat per mossèn Josep Dalmau, amb notes de Lluís M. Xirinacs i epíleg de Joan Leita, es tracta d'un text clàssic de la teologia catalana. L'obra s'insereix en la tradició de pensadors que volen salvar els inconvenients que plantegen els miracles per fer una lectura coherent dels evangelis: des de Voltaire fins a Robert Eisler, passant pels deistes anglesos Johannes Weiss o Ernest Renan.En el procés per descobrir el missatge autèntic, Jaume Rodri es proposa d'escriure un nou «evangeli apòcrif», que, en definitiva, s'allunya tant dels dogmes eclesiàstics, com de la interpretació exclusivament historicista de la vida de Jesús. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.