• EL VENT DE L ' INFERN

    CONSTANS, JOAN BARCANOVA Ref. 9788448923808 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L ' Empordà, un mas situat a les terres que ara formen part dels Aiguamolls i els habitants dels pobles veïns són els protagonistes de la novel·la.En aquestes terres, riques en llegendes i en narracions d ' éssers imaginaris, es desenvolupa una trama en la qual es posa de manifest que sovi...
    Ancho: 230 cm Largo: 160 cm Pes: 553 gr
    Disponible en breu
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    L ' Empordà, un mas situat a les terres que ara formen part dels Aiguamolls i els habitants dels pobles veïns són els protagonistes de la novel·la.
    En aquestes terres, riques en llegendes i en narracions d ' éssers imaginaris, es desenvolupa una trama en la qual es posa de manifest que sovint són els monstres més pròxims els que, dotats d ' una aparença humana, poden fer més mal que els que fabrica la imaginació dels pobles i dels seus poetes.
    La història transcorre entre la postguerra i l ' època actual, seguint el tronc d ' una família desfasada i decadent. Terratinents, falangistes de conveniència, parcers represaliats i grimpadors sense escrúpols que lluiten per sobreviure en un món que canvia molt ràpidament. En contraposició amb tots ells, trobem en Pere, l ' innocent i idealista fuill d ' un maquis.
    Dues dones se ' l disputen: la bella i sensual Carolina i la Margot, múrria i " refotuda " , que simbolitza l ' esperit lliure i sorneguer de la gent empordanesa.
    I dues posicions el tempten: la del naixent moviment ecologista, encarnat pels primers somiadors aque intentaven crear un parc natural als aiguamolls, i la dels promotors de les noves urbanitzacions de la costa, amb les seves ofertes de diner fàcil.
    I tots ells, vells i joves, capellans i poetes, " tocats " per la tramuntana i neguitejats i excitats pel roenc, el vent de l ' infern, un vent que només trobareu en aquest racó, a migjorn de la serra de Verdera, i que apareix cíclicament com a motiu conductor, a la manera dels leitmotivs de les òperes wagnerianes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.