• TRES CONTES

    GUSTAVE FLAUBERT PROA, S.A. Ref. 9788496863606 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Els Tres contes de Flaubert van aparèixer l'any 1877 i, a diferència de la majoria de les obres anteriors de l'autor, la crítica els va rebre amb elogis unànimes. D'alguna manera, suposen la síntesi del saber narratiu flaubertià i cada un d'ells està emparentat per la temàtica o l'estil amb les seve...
    Ancho: 130 cm Alto: 130 cm Pes: 139 gr
    Disponible en breu
    7,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • Col·lecció : LABUTXACA
    • Nº de pàgines : 128
    • Traductors : ,LLUÍS MARIA TODÓ VILA
    • Autors : GUSTAVE FLAUBERT
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2008
    • Data d'edició : 01/05/2008
    • ISBN : 978-84-96863-60-6
    Els Tres contes de Flaubert van aparèixer l'any 1877 i, a diferència de la majoria de les obres anteriors de l'autor, la crítica els va rebre amb elogis unànimes. D'alguna manera, suposen la síntesi del saber narratiu flaubertià i cada un d'ells està emparentat per la temàtica o l'estil amb les seves obres anteriors. A «Un cor senzill» es descriu l'existència de Félicité, una criada fidel que envelleix en companyia del seu lloro Lulú, que tant va fascinar Julian Barnes; «La llegenda de sant Julià l'Hospitalari» és un singular conte medieval sobre un caçador sàdic, en què Flaubert extreu el millor de la literatura religiosa per fer un relat modern i sense intencions pietoses, i, finalment, «Herodies» és la revisió sumptuosa de l'episodi bíblic en què un Herodes insegur i solitari no gosa executar l'home que té a la masmorra, que alguns anomenen Joan Baptista.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.