• MIRALLS TÈRBOLS

    FERRAN DE POL, LLUÍS ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970410 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    «Un conflicte retratat amb un realisme que és fill del reportatge social dels anys trenta.» (Julià Guillamon)«Ambiciosísima novela.» (La Vanguardia, 1967)«Una de las novelas catalanas más vibrantes y completas, rigurosamente modernas, desde los años de posguerra.» (La Vanguardia, 1969)El mirall, el ...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    «Un conflicte retratat amb un realisme que és fill del reportatge social dels anys trenta.» (Julià Guillamon)

    «Ambiciosísima novela.» (La Vanguardia, 1967)

    «Una de las novelas catalanas más vibrantes y completas, rigurosamente modernas, desde los años de posguerra.» (La Vanguardia, 1969)



    El mirall, el reflex perfecte entre realitat i aparença

    Ferran de Pol reconstrueix en aquesta brillant i sorprenent novel·la els conflictes i esdeveniments que viu un poble del litoral del Maresme durant els anys vint del segle XX (a les acaballes de la dictadura de Primo de Rivera), a partir de la construcció del nou port de la vila.

    El Mareny, que és la transformació d’Arenys de Mar –convertit ara en mite literari–, esdevé el gran protagonista d’una novel·la teixida amb un mosaic de personatges enmig d’un espai de vegades simbòlic, de vegades realista, i amb referències encara avui reconeixibles. Ambició i poder, insatisfacció i hipocresia, realisme i costumisme, iniciació personal i sexe... prendran vida davant l’enfrontament d’un pare i un fill.

    A Miralls tèrbols Ferran de Pol se serveix del mirall per reflectir els diversos conflictes del protagonista més enllà del propi marc geogràfic, i es convertirà en un reflex perfecte de les decepcions, les angúnies, les pors i les confessions, que només es fan a través de la complicitat d’un mirall.



    Ferran de Pol

    (Arenys de Mar, 1911-1995) Fou advocat i escriptor. La seva primera obra Tríptic guanyà el premi de narracions Narcís Oller de l’any 1937. Exiliat a Mèxic fou redactor del Full Català i Quaderns d’exili. Després publicà les obres Abans de l’alba, evocació lírica i realista de la mitologia maia, i les narracions La ciutat i el tròpic i la novel·la Érem quatre, que reflecteixen la fascinació pels ambients mexicans actuals i pel substrat indígena. Miralls tèrbols, centrada ja en el món català, entronca amb el corrent de la novel·la psicològica, com també el recull de contes Entre tots ho farem tot.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.