• NIÀGARA, EL TRO D ' AIGUA

    PARAREDA, ALBERT BARCANOVA Ref. 9788448919702 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Quan en Marc Bordeneuve arribà a Quebec l ' estiu de 1626, la colònia francesa era ben poca cosa. Només una seixantena de persones, la majoria homes, s ' arriscaven a passar l ' hivern en aquell petit assentament, l ' únic nucli habitat pels blancs en les immenses solituds del Ca...
    Ancho: 230 cm Largo: 160 cm Pes: 1067 gr
    Disponible en breu
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ALTRES
    Quan en Marc Bordeneuve arribà a Quebec l ' estiu de 1626, la colònia francesa era ben poca cosa. Només una seixantena de persones, la majoria homes, s ' arriscaven a passar l ' hivern en aquell petit assentament, l ' únic nucli habitat pels blancs en les immenses solituds del Canadà d ' aleshores.
    Samuel Champlain, el fundador de Quebec i governador de la colònia, deia que França havia de construir forts i portar urgentment nous colons a la vall del Sant Llorenç. Si aconseguien controlar el riu, tindrien a les mans la clau que obria la porta dels Grans Llacs i controlarien el cor de l ' Amèrica del Nord. El conflicte amb els anglesos, que també havien iniciat una cursa frenètica per possessionar-se d ' aquell territori verge, era inevitable. I, enmig d ' aquell ball d ' interessos colonials, hi havia els pobles autòctons, que els blancs feien servir, sense mirament, com a peons de la seva política i com a carn de canó en les seves guerres.
    En Marc, que havia d ' prendre la llengua dels attawandarons i preparar el terreny perquè arribessin els missioners jesuïtes i, més tard, els colons, era la punta de llança de la colonització francesa. La feina que se li havia encomanat era la mateixa que havia fet l ' Étienne Brulé amb els indis hurons. El que en Marc no podia preveure era que es tornaria a enamorar, que tindria un fill, que els anglesos ocuparien Quebec i que, com a conseqüència de tot plegat, hauria de passar vuit anys vivint amb els attawandarons. Quan sabrà que els francesos han tornat al Canadà, intentarà de totes totes arribar a Quebec per embarcar-se de nou cap a França. Uns esdeveniments imprevistos, però, el faran canvir d ' idea.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.