• LLIBRE DE LES BÈSTIES

    LLULL, RAMON ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496521872 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El comportament humà contraposat al del món dels animals en una petita faula de gran nivell literariUna magnífica obra plena de simbologiaEl llibre de les bèsties forma part de El Llibre de meravelles (1287- 1289) i és la segona i darrera novel·la de Ramon Llull. Es tracta d’un text relativament bre...
    Ancho: 130 cm Largo: 195 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    7,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-96521-87-2
    • Data d'edició : 01/06/2007
    • Any Edició : 2007
    • Idioma : Catalán
    • Autors : LLULL, RAMON
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : ANGLE LECTOR
    • Nº de col·lecció : 3
    El comportament humà contraposat al del món dels animals en una petita faula de gran nivell literari

    Una magnífica obra plena de simbologia

    El llibre de les bèsties forma part de El Llibre de meravelles (1287- 1289) i és la segona i darrera novel·la de Ramon Llull. Es tracta d’un text relativament breu basat en la descripció de les maquinacions i de les intrigues de la guineu protagonista del relat, anomenada Na Renard, per fer-se amb el poder. Les lluites entre els animals i les seves actituds representen i satiritzen el món dels humans, amb una clara finalitat moral i alliçonadora, que intenta justificar la concepció aristocràtica de la societat i de la política defensada per Llull.

    La història, amb dosis de gran moralitat, està escrita a partir de petites faules que permeten a Llull aprofundir la trama general de l’obra.



    Inclou versió moderna de l’obra de Toni Sala.

    Curador: Xavier Bonillo.



    Ramon Llull

    Va néixer a Palma, Mallorca, el 1232 i va morir el 1316. Es creu que la seva família pertanyia a la noblesa catalana que va acompanyar el rei Jaume I en la conquesta de l’illa de Mallorca. Llull creix en un ambient de pluralitat religiosa, marcat per la subsistència de tres cultures, la musulmana, la bizantina i la llatina. Va ser teòleg, novel·lista, poeta i filòsof.

    Va ser educat com un cavaller, i va tenir dos fills del seu matrimoni. Cap al 1263 té lloc un canvi considerable en la seva vida, arran d’una sèrie d’experiències místiques. Llull abandona la seva posició social i es concentra en la vida religiosa preocupant-se especialment de la conversió dels musulmans.

    En la línia de treballar per la conversió dels infidels escriu els seus primers llibres, entre 1273 i 1274, mentre les seves idees el porten a fundar un monestir de franciscans a Mallorca. El 1274 rep una revelació d’origen diví que li serveix per a concebre un sistema per a l’estudi de la veritat. D’aquesta idea surt l’Art Lul·liana. La literatura serà un dels vehicles més utilitzats per Llull per difondre la seva Art.

    Les seves principals obres són el Llibre d’Amic e Amat, Arbre de filosofia d’amor, Llibre de les bèsties, Llibre dels mil proverbis, Fèlix, o Llibre de les meravelles i Blanquerna, entre d’altres.



Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.