• PARTIR

    TAHAR BEN JELLOUN EMPURIES Ref. 9788497872027 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Tahar Ben Jelloun (Fes, Marroc, 1944) és un dels novel·listes més cèlebres i un dels intel·lectuals més llegits i compromesos del món francòfon actual. Ha publicat un gran nombre de novel·les, assaigs, poemes, relats i obres de teatre. Ha obtingut, entre altres, el premi Goncourt el 1987 amb La nit ...
    Dimensions: 19 x 225 x 150 cm Pes: 366 gr
    Disponible
    19,45 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • Nº de col·lecció : 280
    • Col·lecció : NARRATIVA
    • Nº de pàgines : 224
    • Traductors : ,ESCORIHUELA MARTINEZ LAURA
    • Autors : TAHAR BEN JELLOUN
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2006
    • Data d'edició : 01/09/2006
    • ISBN : 978-84-9787-202-7
    Tahar Ben Jelloun (Fes, Marroc, 1944) és un dels novel·listes més cèlebres i un dels intel·lectuals més llegits i compromesos del món francòfon actual. Ha publicat un gran nombre de novel·les, assaigs, poemes, relats i obres de teatre. Ha obtingut, entre altres, el premi Goncourt el 1987 amb La nit sagrada (Edicions 62, 1988), el premi Global Tolerance de la ONU el 1998 amb El racisme explicat a la meva filla (Empúries, 1998) i el premi Impac de Dublín el 2004 amb Una absència enlluernadora de llum (Empúries, 2001). L’any 2005 Empúries li va publicar la seva darrera novel·la, L’últim amic.Tànger, principis dels noranta. Un grup de joves es reuneix sovint al cafè Hafa, al costat del mar, des d’on observen les costes d’Espanya i, de nit, els llums que dibuixen el perfil del paisatge. Dia rere dia somien amb aquesta terra que els sembla tan propera. Un d’ells, Azel, fastiguejat per la perspectiva d’un atur etern i pel règim autoritari del país, està decidit a partir, a emigrar en busca d’un futur millor. Coneix de primera mà el risc que comporta creuar l’estret en una pastera perquè ha patit la mort d’un dels seus cosins, però res no el farà canviar d’idea, vol emigrar. Quan ja està gairebé desesperat, Azel coneix en Miguel, un espanyol ric que, sota la seva protecció, li proposa anar a viure amb ell a Barcelona. Azel accepta la proposta i es llança cap a un futur incert, que no ho és tant com el que l’espera al seu país. Amb habilitat i sense autocomplaença, Tahar Ben Jelloun construeix un relat realista sobre els drames diaris de milers d’homes i dones que somien amb un món millor que el que els ha tocat viure.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.