• PER QUÈ SÓC CRISTIÀ?

    JOSE ANTONIO MARINA EMPURIES Ref. 9788497871853 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    "Fa anys, Bertrand Russell va escriure un llibre amb un títol exactament contrari al meu: Per què no sóc cristià. És una obra lúcida i irònica amb la qual estic fonamentalment d'acord. El que passa és que, quan parlem de cristianisme, ell i jo parlem de coses diferents". Així comença aquesta nova in...
    Dimensions: 13 x 216 x 142 cm Pes: 223 gr
    Disponible en breu
    14,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    "Fa anys, Bertrand Russell va escriure un llibre amb un títol exactament contrari al meu: Per què no sóc cristià. És una obra lúcida i irònica amb la qual estic fonamentalment d'acord. El que passa és que, quan parlem de cristianisme, ell i jo parlem de coses diferents". Així comença aquesta nova investigació de José Antonio Marina, que es dedica a explorar l'experiència cristiana; a partir d'un enigmàtic jueu que va viure ara fa més de vint segles, Jesús de Natzaret, recorre l'evolució d'aquesta tradició cultural tan nostra i conclou que cal dir-li un adéu respectuós però definitiu.Aquest llibre és també una teoria sobre la veritat: patim una epidèmia de credulitat i integrisme i les religions s'han convertit en un problema. Marina distingeix el domini de les veritats universals -la ciència i l'ètica- del domini de les veritats privades entre les quals hi ha la religió. No es tracta d'una negació de la legitimitat o la veracitat del cristianisme, però quan s'enfronta a veritats universals cal que els deixi pas. Marina també ens parla de les veritats privades del seu món i respon a la pregunta: ¿Per què sóc cristià? 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.