• DIES MEMORABLES

    MICHAEL CUNNINGHAM 62 Ref. 9788429756753 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Amb Walt Whitman com a referent, Michael Cunningham ha escrit Dies memorables una novel·la captivadora i brillant que segueix el plantejament narratiu que l'autor ja va utilitzar en Les hores. Composta per un elegant tríptic de relats, tres personatges en diferents èpoques i situacions, ambientats, ...
    Dimensions: 20 x 152 x 226 cm Pes: 422 gr
    Disponible en breu
    19,00 €
  • Descripció

    • Nº de col·lecció : 517
    • Col·lecció : EL BALANCÍ
    • Nº de pàgines : 384
    • Traductors : ,ALBACAR MORGO MAR
    • Autors : MICHAEL CUNNINGHAM
    • Idioma : Catalán
    • Any Edició : 2005
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • ISBN : 978-84-297-5675-3
    • Encuadernació : MobilPocket
    Amb Walt Whitman com a referent, Michael Cunningham ha escrit Dies memorables una novel·la captivadora i brillant que segueix el plantejament narratiu que l'autor ja va utilitzar en Les hores. Composta per un elegant tríptic de relats, tres personatges en diferents èpoques i situacions, ambientats, però, sempre a Nova York, ens parlen sobre el progrés humà i el declivi social. En el primer relat, un jovenet s'estrena com a treballador en un incipient món industrialitzat. En el segon, en un dia com ara el d'avui, una psicòloga forense assaja nous mètodes en el diàleg amb terroristes i homicides que no són exactament el que són. En el tercer, un androide s'escapa d'una Nova York convertida, talment, en un parc temàtic. En tots tres relats apareix un personatge que recorre als versos de Whitman per tal de trobar l'explicació del món en què viu. Tots tres dies transcorren en uns dies qualsevol, en uns dies repetibles, però memorables. I en aquesta repetició, en les variacions subtilíssimes hi ha tota la màgia d'aquesta magnífica novel·la.Michael Cunningham (Cincinnati, Ohio, 1955) es va criar a Los Ángeles. És llicenciat per la Universitat de Stanford. Els seus primers relats i novel·les van prendre forma en el taller d'escriptura creativa a la Universitat de Iowa. En l'actualitat és professor d'escriptura a la Universitat de Columbia a Nova York, ciutat on viu. A més de Les hores, Premi Pulitzer (publicada per Edicions 62), cal destacar les novel·les A Home at the End of the World i Flesh and Blood, Premi Whiting Writer's Award. El seu relat "White Angel" va ser seleccionat per a la recopilació de Best American Short Stories.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.