• SOBRE LA BELLESA

    SMITH, ZADIE RBA LIBROS S.A. Ref. 9788478718061 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Sobre la bellesa retrata la vida de dues famílies de Nova Anglaterra que viuen a una distància que va molt més enllà de ser física. Els Belsey són liberals i moderns, una família nascuda arran del matrimoni de Howard Belsey, professor d'art i intel·lectual d'origen britànic, i Kiki Simmonds, una afr...
    Ancho: 155 cm Largo: 232 cm Pes: 800 gr
    Descatalogat
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-7871-806-1
    • Data d'edició : 01/10/2006
    • Any Edició : 2006
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SMITH, ZADIE
    • Traductors : RIERA ARBUSSA, ERNEST/TURRO ARMENGOL, ANNA
    • Nº de pàgines : 448
    • Col·lecció : LES ALES ESTESES
    • Nº de col·lecció : 204
    Sobre la bellesa retrata la vida de dues famílies de Nova Anglaterra que viuen a una distància que va molt més enllà de ser física. Els Belsey són liberals i moderns, una família nascuda arran del matrimoni de Howard Belsey, professor d'art i intel·lectual d'origen britànic, i Kiki Simmonds, una afroamericana que treballa en un hospital. El matrimoni, amb tres fills adolescents i els seus respectius tràngols vitals, està vivint una crisi que els arrossegarà, fins i tot, a l'adulteri. D'altra banda, els Kipp són una família negra, religiosa i conservadora. Quan Monty Kipps és convidat a donar classes al Wellington College, ell i els seus es toparan de ple amb una visió de la vida absolutament diferent de la seva, la dels Belsey, amb unes conseqüències del tot inesperades.
    A Sobre la bellesa, Zadie Smith ret un més que lloable homenatge al Howard's End d'E. M. Forster amb una història brillant que analitza el conflicte racial, les alegries i les decepcions de la vida de família, la institució del matrimoni, i les interferències entre el que és personal i el que és polític.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.