• DICCIONARI D'ANÒNIMS AMB NOM

    ALBA, VÍCTOR LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788475844770 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Tothom, per esquerp que sigui, té coneguts. D'aquestes conei- xences ocasionals, transitòries, sovint n'oblidem el nom, però ens queda a vegades una imatge, a vegades una anècdota, un fet o una conversa. Sobretot, quan ja som vells, dels coneguts de l'adolescència i la joventut.Com que Víctor Alba h...
    Ancho: 125 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Disponible en breu
    11,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    Tothom, per esquerp que sigui, té coneguts. D'aquestes conei- xences ocasionals, transitòries, sovint n'oblidem el nom, però ens queda a vegades una imatge, a vegades una anècdota, un fet o una conversa. Sobretot, quan ja som vells, dels coneguts de l'adolescència i la joventut.

    Com que Víctor Alba ha estat periodista des que, als setze anys, començà l'aprenentatge de l'ofici, la seva col·lecció de coneguts és abundant. I, justament per ser periodista, en recorda moltes coses -noms, fets, dites-. No són personatges, sinó gent de la qual solem dir que és anònima. Ara, amb nom fals, per discreció professional, ens parla d'aquests anònims amb nom, i ens conta els records que en conserva. Són, la majoria, gent de l'època de la guerra civil, el franquisme o l'exili. Probablement tots ja han mort o pesen figues. Víctor Alba voldria donar-los la vida artificial del paper imprès, perquè ells, la gent anònima en són la matèria primera. En aquest diccionari no hi ha res inventat, novel·lat o imaginat, tot el que s'hi conta, passà a gent de carn i ossos, que l'autor conegué. I com que moltes de les coses que conta passaren a la Barcelona dels primers anys del franquisme, hi ha afegit, en l'annex, uns quants records dels carrers i els barris d'aquesta ciutat, escrits quan els enyorava des de la presó.

    Aquest diccionari, doncs, voldria ser, a la vegada, un record dels oblidats i una oferta als que tingueren la sort (o la desgràcia, segons com es miri) dejno haver viscut cap esdeveniment dels que fan història.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.